Tallinna Tööstushariduskeskus

ESIMENE KOOLIPÄEV … 2.09.2019

16

aug. 2019

Esimene koolipäev

Statsionaarne õpe (päevane ja õhtune õpe) 2.09.2019 – aktus ja rühmajuhendaja tund.

I AKTUS (aulas) 2.september kell 10.30 põhikooli baasil I kursuse eesti ja vene keelsed logistiku abi, logistika süsteemide – IT nooremspetsialist, tööstusinformaatik, noorem tarkvaraarendaja ja mehhatroonika eriala õpilased.

II AKTUS (aulas) 2. september kell 11.30 põhikooli baasil I kursuse eesti ja vene keelsed kergete rõivaste rätsep, rõivamüüja-klienditeenindaja,  sisekujundaja assistent, robotioperaator ja sõiduautotehniku eriala õpilased.

III AKTUS (aulas) 2. september kell 12.30 keskkooli baasil I kursuse (päevane/statsionaarne õpe) õpilased.

Mittestatsionaarne õpe (õpe sessidena) esimene õppepäev kell 10.00 vastavalt õppetöökalendrile: http://www.tthk.ee/oppetoo/oppetookalender/